Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Güncel 28.10.2020 20:40:00 0
Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal

Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 97. yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Milletimizin bağımsızlık konusundaki azim ve kararlılığı sayesinde kazanılan Kurtuluş Savaşımız, millet, vatan ve istiklâl sevgisini milli irade kavramına dönüştüren, onurlu bir mücadeledir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde, tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97. yıl dönümünde, vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları ile Aziz Şehit ve Gazilerimizin manevi huzurlarında saygıyla eğiliyor, bu büyük bayramımızın coşkusu ve heyecanı içinde tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

                                                                                                                                                                                                 Mustafa GÜRDAL

Çan Kaymakamı