Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu'nun Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu'nun Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Güncel 9.04.2024 23:42:00 0
Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu

Kardeşlik ve birliğin gerçek anlamını bulduğu merhamet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i idrak ederek sevgi, dayanışma ve paylaşma gibi evrensel insani değerlerin en çok tezahür ettiği mukaddes ve ilahi hediyelerden bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz.

Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, insan olmanın güzelliklerinin yaşandığı, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği ve toplum şuurumuzun derinleştiği, zamanın en kıymetli duraklarıdır.

Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel bayramlara ulaşmak dileğiyle aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Dr. Emre Nebioğlu

Çan Kaymakamı