Çan Belediyesi’nin mahalle spor tesislerinin sayısı artıyor

​​​​​​​Çan’ın her anlamda en iyisini hakkettiğini her fırsatta dile getiren ve gerçekleştirilen her çalışmaya “İşimiz Gücümüz Çan” diyerek başlayan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ile Çan’ın çehresi değişmeye, devam ediyor.

Güncel 16.10.2020 13:01:00 0
Çan Belediyesi’nin mahalle spor tesislerinin sayısı artıyor

Çan’ın her anlamda en iyisini hakkettiğini her fırsatta dile getiren ve gerçekleştirilen her çalışmaya “İşimiz Gücümüz Çan” diyerek başlayan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ile Çan’ın çehresi değişmeye, spor tesislerinin sayısı hızla artmaya devam ediyor.

Bülent Öz; “ Sıtkı Turan parkı spor kompleksi hayata geçiyor”

Hedeflerinin ilçenin daha modern alt ve üst yapıya kavuşması olduğunu ve kısa sürede sosyal imkan alanlarıyla ön plana çıkan bir ilçe olacaklarını aktaran Başkan Bülent ÖZ; “ Sıtkı Turan parkı spor kompleksi hayata geçiyor” diyerek sosyal medya hesaplarından çalışmanın sona yaklaştığının bilgisini paylaştı. Gerçekleştirilen çalışma hakkında bilgi aktaran Başkan Bülent Öz, “Karşıyaka Mahallesi Sıtkı Turan Parkımız daha kapsamlı Spor Etkinlik Alanına dönüşüyor. Voleybol Sahası, Basketbol Sahası ve Futbol Halı Sahasını kapsayan güzel bir Spor Aktivite Kompleksi için çalışmalarımızda sona yaklaşıyoruz. Bizler için değerli olan çocuklarımız ve gençlerimizin güvenli ve rahat şekilde spor faaliyetlerini sürdürebileceği bu alanda yürütülen çalışmaları yerinde inceledik.” Diye konuştu. Çan Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını aralıksız yerinde takip eden ve ilgili birim müdürlerinden sürekli bilgi alan Başkan Bülent Öz, daha önce altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanan alanlarda yağmur suyunu engellemek için bordür ve mazgal yerleştirme faaliyetlerini de yerinde inceledi. Ayrıca daha önce iki farklı noktada, üç mahalle için belediyeye daha kolay erişim imkanı sağlayan hizmet noktalarına bir yenisini daha kazandıracaklarının müjdesini veren Başkan Bülent Öz, Osman Efendi Mahallesi sakinlerine kolaylık sağlayacak Çan Belediye Hizmet Binası ile ödeme noktası oluşturulacak alan için tespitlerde bulundu.