10 Yıl Aradan Sonra Çan Belediye Başkanı Bülent Öz

Bugün yapılan yerel seçimlerde CHP` Belediye Başkan Adayı Bülent Öz, Çan Belediye Başkanı oldu.

Politika 31.03.2019 21:22:08 0
10 Yıl Aradan Sonra Çan Belediye Başkanı Bülent Öz

Bugün yapılan yerel seçimlerde CHP' Belediye Başkan Adayı Bülent Öz, Çan Belediye Başkanı oldu. Yaklaşık 4 ay gibi bir süredir. Çan'da sıkmadık el girmedik kapı bırakmayarak seçimlere hazırlanan Bülent Öz,  Ali Sarıbaş'tan boşalan Belediye Başkanlığını  10 yıl aradan sonra tekrar CHP'ye kazandırdı. Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla Çan halkı CHP'seçim bürosu önünde toplanmaya başkladı. sandıkların sonuçlanmasıyla  CHP'ye gönül vermiş vatandaşlarlar tarafından sevinç kutlamaları da başladı. Başkan Bülent Öz' yaptığı konuşmasında" seçim sürecinde olduğu gibi tüm partili hemşehrilerimiz bizim dostumuzdur. ben parti ayrımı yapmadan tüm halkımı kucaklamak için buradayım bundan sonrada böyle olacak kzanan Çan halkı oldu "dedi. teşekkür konuşmasının ardından Çoşkulu bir kalabalık ile ilçe turu atan Öz, seçmenler tarafından sevgiyle karşılandı. AK PArti Belediye Başkan Adayı Kuzu'da yazılı olarak yaptığı açıklamasında 

"Milletimizin her türlü kararına saygılıyız"

Değerli hemşehrilerim,Bundan tam 10 yıl önce sizlerin takdiri ile Çan Belediye Başkanı olarak seçildim. Bugün itibariyle gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında Çan Belediye Başkanlığı görevimizi Sayın Bülent Öz’e devredeceğiz.Demokrasilerin güzelliği burada. 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde şunu gördük ki; bizler için sıkıntılı ve zorlu geçen süreci son güne kadar başarıyla hep birlikte tamamladık.Mazbatayı kim alırsa alsın seçimin kazananına ve halkımızın kararına elbette saygı duyacağız. Görevde olduğumuz süre boyunca bizlerden desteğini esirgemeyen, günlerdir gece gündüz soğuk demeden mücadele eden tüm hemsehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.
Varsa benden yana hakkım helaldir. Sizler de helal ediniz.Büyük Türkiye yolunda durmadan çalışmaya devam edeceğimizi herkes bilmelidir.