Cumhur İttifakı Adayı Kuzu, projelerini tanıttı

Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu, 2019 Mahalli Seçimlerine yönelik projeleri ile birlikte Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyeleri Adaylarını tanıttı.

Politika 6.03.2019 14:14:07 0
Cumhur İttifakı Adayı Kuzu, projelerini tanıttı

  Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu’nun proje ve aday tanıtım toplantısı Çan Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşti. Cumhur İttifakının önemine büyük vurgu yapılan ve büyük bir ilginin olduğu aday tanıtım toplantısına AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti Çan İlçe Başkanı Orhan Arslan, MHP Çan İlçe Başkanı Fevzi Karakaya, AK Parti ve MHP Kadın Kolları Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda ilk olarak söz alan MHP Çan İlçe Başkanı Fevzi Karakaya:“ Gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünmek adına MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik adına oluşturulmuş olan Cumhur İttifakı’nın başarısı için 31 Mart akşamına kadar Cumhur İttifakı Çan AK Parti Belediye Başkan Adayımız Sayın Abdurrahman Kuzu ile birlikte çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadan son nefer kalıncaya kadar birlik ve beraberlik içinde mücadele edeceğiz” dedi.

AK Parti Çan İlçe Başkanı Orhan Arslan ise konuşmasında, Cumhur İttifakı’nın 15 Temmuz gecesinde sokaklarda ve meydanlarda kurulduğuna vurgu yaptı.

Arslan:“ Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesi sokaklarda ve meydanlarda kurulmuştur, milletin emrindedir, hak ve hakikatin savunucusudur, zalimlerin karşısında mazlumların yanındadır, sadece milletin hizmetindedir 31 Mart akşamı bu coşkuyu tekrar yaşamak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız ise konuşmasında Cumhur İttifakı’nın alelade kurulmadığına değindi.

Cumhur İttifakı’nın kurulma sürecinin Gezi Olayları ile başladığının altını çizen Yıldız:“ Gezi Olaylarında tam olarak anlayamadık, hendeklerle beraber biraz daha şekillendi ama 15 Temmuz’da tam anlamıyla gün yüzüne çıktı. Ve o gün biz burada ne oluyor derken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli olayı anladılar, çözdüler ve bu ittifakı hayata geçirdiler” şeklinde konuştu.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ise:“ Cumhur İttifakı bir zorlama ile oluşmuş bir ittifak değil, gönüllerde oluşmuş, aslında cenazemizin, düğünümüzün bir olduğu kalplerimizin her zaman beraber attığı bayrağı ve bu toprağı vatan bilen kardeşlerimizle birlikte yol arkadaşlığımız bizim Cumhur İttifakı. 24 Haziran seçimlerinde başlamış ve mecburen devam etmiş bir ittifak değil bu. Tamamen yol arkadaşlığımız 15 Temmuz gecesi bayrağı alarak sokaklara çıkan tanklara birlikte dur dediğimiz kardeşlerimizin ittifakı” ifadelerine yer verdi.

Yapılan konuşmaların ardından ise Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu, büyük alkışlar eşliğinde söz aldı.

İnsan, şehirler kurar, yollar köprüler yapar, kıtadan kıtaya uzanır, uzaya çıkar ama gönlü ancak bir gönülde sükuna erer. Bir gönlü misafir ettiğinde varlığını hisseder. Bir gönle girdiğinde kendini bulur.Göğsünde bir et parçası değil alemi taşır sözleri ile konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu:“ Şehri emanet görmek, şehri emanet almak, şehremini olmak ancak gönül sahibiyse olur, gönüllere girerek olur. İşte biz 2009 yılında bu yana bu bakış açısıyla sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz ve bugünde Çan için hız kesmeden aynı duygular ile karşınızdayız çok şükür. Rabbim yolumuz ve istikametimiz hayırlı eylesin. Niyetimiz hayır akıbetimizde hayrolsun. İşte bu salonda bu akşam niyeti hayır olsan binler var çok şükür. Bu salonda bu akşam vatan için, bayrak için, ezan için, bu ülkenin ve Çanımızın bekası için bir araya gelen Cumhur İttifakı var. AK Parti var, MHP var. Rabbim bu birlikteliğimiz ve muhabbetimizi daim kılsın ve 31 Mart akşamı kazanacağımız zafer ile bunu taçlandırsın inşallah” dedi.

Türkiye’nin yerli ve milli iki siyasi lideri bulunduğuna dikkat çeken Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu:“    Hepimizin malumu ülkemizin iki yerli ve milli lideri olan Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin Beka için Milli Karar, Cumhur için istikrar anlayışıyla ortaya koydukları birliktelik Çanımızda da tesis edildi. Ve bu birliktelik Çanımıza çok yakıştı. İki lider bu ittifakı rastgele kurmadı. Çünkü bu ittifak çıkar üzerine masada değil, 15 Temmuzda milletin talebi ile meydanlarda kuruldu.

Şöyle tersten bir düşünün bu ittifakın önemini kavramak için; Milletin derdiyle dertlenen iki lideri alın!! Kim kalır ortada?

15 Temmuzda o gece bir belediye başkanının evinde saklanan?, Afrine niye girdik diyen, PYD komşumuz olsun diye kendi askerini, devletini, Cumhurbaşkanını Avrupa’ya şikayet eden  Kemal Kılıçdaroğlu. Birde 15 Temmuz başarılı olsaydı Başbakan olacağım diyen bir hanımefendi, Meral Akşener.

Onun için bu ittifak kıymetli işte onun için bu Cumhur İttifakında ve neticede bu gece bu salonda, Vatan, Millet, Bayrak, Ezan diyenler var. Velhasıl bu salonda; Recep Tayyip Erdoğan’ın yiğitleri ile Devlet Bahçeli’nin evlatları var. Çok şükür. İşte bu vatan evlatları ve yiğitleri Allah’ın izniyle 31 Mart için zafere yürüyor. Rabbim yolumuz açık eylesin. Ayağımıza taş değdirmesin inşallah” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu konuşmasının ardından Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarını tek tek sahneye çağırdı. Toplu fotoğraf çekimin ardından program sona erdi.