Başarılarını Kaymakam Gürdal ile Paylaştılar

Çan Emin Aydın İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Bayramiç?te yapılan Genç Bilaller ezan okuma ve genç Seda Kur?an-ı kerimi güzel okuma yarışmasında dereceye giren Şehit Emin Aydın İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Çan İlçe Kaymakamı Mustafa Gürdal?ı makamı

Eğitim & Sağlık 22.12.2018 18:11:01 0
Başarılarını Kaymakam  Gürdal ile Paylaştılar

 

Çan Emin Aydın İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Bayramiç’te yapılan Genç Bilaller ezan okuma ve genç Seda Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışmasında dereceye giren Şehit Emin Aydın İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri  Çan İlçe Kaymakamı Mustafa Gürdal’ı makamında ziyaret ettiler.
Bayramiç’te yapılan İl Finallerinde Çanakkale Ezan Okuma’da 1.olan Halit Avcı ile Kur' an - ı Kerim okuma yarışmasında 1. olan Yunus Emre Aydemir göreve yeni başlayan İlçe kaymakamı Mustafa Gürdal’ı makamında ziyaret ederek yeni görevini hayırlı olmasını dilediler. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Gürdal, “Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Sait Ahmet Göç'ü ve ilçemize başarı ile dönen Halit Avcı ile Yunus Emre Aydemir kardeşimizi tebrik ediyorum. Genç kardeşlerimizin başarılarının devamını en içten dileklerimle niyaz ediyorum” şeklinde konuştu. Dereceye giren öğrencilere kaymakam Mustafa Gürdal hediye verdi.