Necip Fazıl Bayram`dan MHP`e Genel Merkez`e anlamlı ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi`nin Çanakkale`de ki en geç isimlerinden olan Avukat Necip Fazıl Bayram, MHP Genel Merkezi`ni ve Türkiye Büyük Millet Meclisi`ni ziyaret etti.

Politika 8.02.2020 12:41:07 0
Necip Fazıl Bayram`dan MHP`e Genel Merkez`e anlamlı ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Çanakkale'de ki en geç isimlerinden olan Avukat Necip Fazıl Bayram, MHP Genel Merkezi'ni ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahaoğlu'nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret eden Bayram, daha sonra Balgat'ta bulunan MHP Genel Merkezini ziyaret etti. MHP Genel Merkezi'nde Genel Sekreter İsmet Büyükataman ile görüşen Bayram'ın temasları Çanakkale'de heyecan yarattı.

Çanakkale'de 2014 yılından bugüne Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde aktif siyaset yaşamını sürdüren Avukat Necip Fazıl Bayram, evli ve 2 çocuk babası. Ülkücü camianın önemli isimlerinden Siyami Bayram'ın oğlu olan Avukat Necip Fazıl Bayram'ın Ankara'ya gerçekleştirdiği ziyarette Çanakkale'nin siyasi ve ekonomik yapısını, beklentilerini, Ülkücü camianın Devlet Bahçeli'ye olan özlemini dile getirdiği gelen bilgiler arasında. Çanakkale'nin Milliyetçi Hareket Partisi için önemli bir hudut olduğunu belirten Necip Fazıl Bayram, telefonla sorularımızı yanıtladı.

Ziyarete dair görüşlerini aldığımız Bayram, "Ankara'ya takip ettiğim davalar ve teşkilatımız ile ilgili hususlarda bugüne değin birçok defa ziyaretlerde bulundum. Bu sefer ki ziyaretimiz bir nevi istişare ziyareti idi. Gazeteci ağabeyimiz Ömer Küçükkaya'nın daveti ile kendilerinin Ankara temaslarına eşlik ettim. Ankara'da Türkiye'yi her anlamda yöneten bir Milliyetçi Hareket Partisi'ni görmek yarınlar adına beni umutlandırdı. Cumhur İttifakı'nın değerli temsilcileri ile Türkiye'nin yolunun açık olduğunu görmek bizleri sevindirdi. Çanakkale'nin MHP'ye ihtiyacı var. MHP Milletvekilimiz Sıtkı Turan hocamızın rahle-i tedrisatından geçerek bugünlere geldik. Bilindiği üzere 2002 yılında Ülkü Ocakları'n da başladığımız dava sorumluluğumuzu, 2014 yılında Çanakkale Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı ile aktif siyasete taşıdık. Ve son olarak 27'nci dönem Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Çanakkale 2'nci sıra Milletvekili adayı olduk. Siyasette liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrinde Ülkümüzün hizmetindeyim. Her daim dediğimiz gibi, göklerde dalgalanan al sancağın ve milletin bekası için var gücümüzle buradayız. Ankara'ya gitmemizi çeşitli polemiklere taşımak isteyenlere tek bir cevabımız vardır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin merkezi Ankara hudut noktası ise, Çanakkale'dir. Biz huduttan Genel Merkezimize sevgi, selam ve saygı götürdük" dedi. 

Çanakkale, Ankara'nın gündeminde

Son dönemde özellikle Cumhur İttifakı tarafından yakın markaja alınan Çanakkale adeta Ankara'ya çıkarma gerçekleştiriyor. Avukat Necip Fazıl Bayram'ın Çanakkale temaslarının ötesinde aynı hafta içerisinde Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Avukat Bülent Turan'da Çan ilçesi muhtarlarını ağırladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ağırlanan muhtarlar gerçekleştirdikleri temaslardan ziyadesiyle memnun.

Çanakkale'nin son yıllarda önemli hizmetler almaya başladığını ifade eden Muhtarlar, "Ankara ziyaretimizde gördük ki, Çanakkale ile yakından ilgileniliyor. Çanakkale'nin Ankara'nın gündeminde olmasından memnunuz. Sadece Ak Parti'nin değil diğer partilerinde Çanakkale'ye dair özel bir yerleri var. Biz kentimizde var olan işsizliğin tüketilmesini, sorunların aşılmasını, köylerimizin boşalmasının önüne geçilmesini, tarım ve hayvancılığın yeniden desteklenmesini istiyoruz. Çanakkale'yi bilen, tanıyan isimlerin Çanakkale'yi Ankara'da temsil etmesinin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha yakından gördük" dediler.