Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü Okçuları Hedefe Odaklandılar

Çan Termik Gençlik ve Spor kulübü okçuları, 2020 Göztepe Salon Okçuluk Türkiye Kupası turnuvasına katılan sporcular başarılı ilerlemeye devam ediyorlar.

Spor 11.01.2020 13:22:14 0
Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü Okçuları Hedefe Odaklandılar

 2020 Salon  Türkiye şampiyonası ilk gün sıralama atışları sonuncunda, Çan Termik Spor kulübü okçuları Türkiye sıralamasında  makaralı yayda Yunus Saçık 26’ncı, olimpik yayda Ufuk Çap 24’üncü, Mustafa İlen ise 37’nci olarak bugün yapılacak eleme atışlarına devam etmeye hak kazandılar.

İzmir Kültürpark Fuar alanında düzenlenen, 57 kulüpten 363 sporcunun katıldığı yarışma 12 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek. Düzenlenen turnuvada Yunus Saçık, Mustafa İlen ve Ufuk Çap   adlı sporcular başarılı müsabakalar gerçekleştiriyor.

18 Mart  Çan Termik Santrali İşletme Müdürü aynı zamanda da Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Akçal, ‘’ 363 Sporcu arasında yarışan, Yunus Saçık, Mustafa İlen ve Ufuk Çap  adlı sporcularımız   ilk günü başarılı bir şekilde tamamladılar. Bugün ve yarın olacak müsabakalarda sporcularımıza başarılar diliyor, yarın yapılacak müsabakaların sonucunda sporcularımızın madalya ile Çan’a döneceklerine inanıyorum’’ dedi.